Hajdúszoboszló Bethlen utca 2.

Nyitva tartás: Péntekenként   1400-1700

 

Hajdúszoboszlói termelőipiac

Lénárt Viola

AZ ÁSVÁNYOK GYÓGYHATÁSA MÁR ÉVEZREDEK ÓTA KÖZTUDOTT.

De bármilyen testi betegség esetén csak kiegészítő terápiaként alkalmazzuk a drágakő terápiát!

Minden kő, hasonlóan a növényekhez, különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk, gyógyíthatjuk.         

 

A szervek egészséges rezonanciájának eltérését a csakrákban lévő diszharmóniát, rossz közérzetként, betegségként éljük meg. A betegséget pedig okozhatja akár saját negatív gondolkodásunk, kellemetlen emlékképeink, energetikailag blokkolt környezetünk.

A kövek rezgései, lelki síkon is hatékonyan működnek, és feloldják érzelmi gátjainkat, rossz beidegződéseinket, harmonizálják, kisimítják testi-lelki-szellemi energiamezőnket.

Az ásványok, képesek megszüntetni a diszharmóniát, fájdalmat csillapítanak, feszültséget oldanak, feltöltenek energiával, segítenek a szeretet adás, kapásban, a megbocsátásban. Vagyis helyre állítják a csakrákban a harmóniát.

Testet, lelket gyógyítanak.

Nem csak tünetet szüntetik meg, hanem az okot is.

Évezredes hagyománya van a drágakövek testen való viselésének.

A Föld méhének kincsei azonban nem csak szépségükkel varázsolnak el bennünket, hanem az évmilliók bölcsességét magukba záró ásványokat a test és a szellem egészségének megőrzése vagy helyreállítása szolgálatában is több ezer éve használják.

Az ásványok azonban környezetükből információkat vesznek fel és tárolnak. Kristályszerkezetükben, így a pozitív mellett a negatív energiákat is elraktározzák, ezért fontos gyógyító köveink megfelelő tisztítása.


A kövek tisztítása:
A köveket rendszeresen ajánlott megtisztítani, hiszen magukba szívják az energiát, ami telítheti őket annyira, hogy saját sugárzásuk fénye elhalványulhat. Tartsuk folyó víz alá, (min.5-10 perc)

A tisztításra azért van szükség, mert minden kristály tárolja az információkat,  így a betegségeket is. Idővel telítődnek, és ezektől, pedig minden alkalommal meg kell szabadítanunk őket ahhoz, hogy hatékonyan gyógyítsanak.

Meddig használjuk?
A kövek jeleznek, amikor már nincs rájuk szükségünk, elhidegülnek tőlünk, vagyis érintésünkre és viselésükkor hidegek maradnak. Ilyenkor tegyük le, mert mint bármi mást, a gyógyító energiákat is túladagolhatjuk.

 

 

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ ÁSVÁNY ÉKSZEREIM,

A 7 CSAKRÁNAK MEGFELELŐ SZÍNEKKEL.

 

Az ékszerek nem csak szépek, hanem jó hatással vannak a fizikai testünkre, és a lelkünkre is.  Érdemes őket használni.

 

 

Ásványokból, készítek

 

Nyakláncok. A láncok, nyaknál lévő meridiánokon adják át gyógyhatásukat.

Karkötők. A megfelelő karon hordva fejtik ki jótékony hatásukat.

Fülbevalók. A fül meridiánokon keresztül hatnak.

Medálok a megfelelő helyen hordva, segítenek.

Angyalkák, tündérkék, medálnak, éjjeliszekrényre téve, lakásban, íróasztalon elhelyezve.

Energia függők, az éltető NAP sugár bevonzásához, a helyiség tisztítására, harmonizálására energiával való feltöltéshez, szeretet, szerelem bevonzáshoz, önbizalom növeléshez, depresszió ellen. stb.

 

Programozott marokkövek.

 

Lakás harmonizáláshoz, negatív energia távol tartásához, és ellene való védelemhez.

 

Víz tisztításhoz.

 

Testi, lelki harmónia helyre állításhoz.

 

Tanuláshoz, szerelem bevonzáshoz, stb. vagy amire éppen szükség van.

 

 

 

                     Lénárt Viola    Tel sz:   06 30 420 8252.